Köp biljetter

Var med och skapa Skånes Matfestival!

Skånes Matfestival förenar små och stora matproducenter som tillsammans vill lyfta hantverket och industrin. Festivalen är en regional mötesplats där matintresserade privatpersoner och branschen årligen möts för att driva den gastronomiska utvecklingen framåt.

Visionen är att Skånes Matfestival ska vara Nordens mest innovativa matfestival och locka svenska såväl som internationella besökare till Skåne.

Foodies och matnördar. Små och stora producenter. Kulinariska turister och barnfamiljer. Livsmedels- och restaurangbranschen. Deltar du med ditt företag, din kunskap och dina produkter får du en unik chans att vara med på en mötesplats med flera målgrupper.

Utifrån våra ledord – innovation, interaktivitet, mångfald och kunskap – gör vi tillsammans Skånes Matfestival till årets mest spännande och smakrika festival.

HÄR HITTAR DU ALL INFORMATION DU BEHÖVER:

Vi jobbar på med våra avtal och villkor för deltagande på Skånes Matfestival och förbehåller oss rätten att ändra innehållet.

  • Deltagarnivåer 2017

    Det finns många nivåer och sätt att delta på Skånes Matfestival, vi välkomnar stora som små aktörer. Ladda ner PDF
  • Festivalprogram 2016

    . Ladda ner PDF

Intresseanmälan

Vill du vara med som deltagare eller bidra med någon aktivitet? Fyll i kontaktformuläret så tar vi kontakt med dig. Om du har problem med att fylla i formuläret - mejla till: ulf.rosvall@tasteevents.se

Namn * Företag * E-postadress*
Telefon Hemsida Adress
Meddelande *