Dessert-a-long med Martin Morand
Lördag 3 juni,
14:00–14:45,
Plats: Köket
Dessert med variation på choklad och havtorn.
Fredag, 2 juni
|
|||
---|---|---|---|
Kulinariska workshops Plats: Matverkstaden | Händer på festivalscenen Plats: Scenen | Aptitretande aktiviteter Plats: Köket | Övriga matfestivalområdet Plats: Se respektive programpunkt |
Kulinariska workshops
|
Händer på festivalscenen
Plats: Scenen
|
Aptitretande aktiviteter
Plats: Köket
|
Övriga matfestivalområdet
Plats: Se respektive programpunkt
|
Lördag, 3 juni
|
|||
Kulinariska workshops Plats: Matverkstaden | Händer på festivalscenen Plats: Scenen | Aptitretande aktiviteter Plats: Köket | Övriga matfestivalområdet Plats: Se respektive programpunkt |
|
Händer på festivalscenen
Plats: Scenen
|
Aptitretande aktiviteter
Plats: Köket
|
Övriga matfestivalområdet
Plats: Se respektive programpunkt
|
Söndag, 4 juni
|
|||
Kulinariska workshops
|
Händer på festivalscenen
|
Aptitretande aktiviteter
|
Övriga matfestivalområdet Plats: Se respektive programpunkt |
Kulinariska workshops
Plats: Matverkstaden
|
Händer på festivalscenen
Plats: Scenen
|
Aptitretande aktiviteter
Plats: Köket
|
Övriga matfestivalområdet
Plats: Se respektive programpunkt
|