För utställare 2018-10-09T11:13:24+00:00

VAR MED OCH SKAPA SKÅNES MATFESTIVAL!

Skånes Matfestival förenar små och stora matproducenter som tillsammans vill lyfta hantverket och industrin. Festivalen är en regional mötesplats där matintresserade privatpersoner och branschen årligen möts för att driva den gastronomiska utvecklingen framåt. Foodies och matnördar. Små och stora producenter. Kulinariska turister och barnfamiljer. Livsmedels- och restaurangbranschen. Deltar du med ditt företag, din kunskap och dina produkter får du en unik chans att vara med på en mötesplats med flera målgrupper.

VARFÖR SKA DU VARA MED?

Under Skånes Matfestival får besökaren provsmaka och prova på, äta och dricka, uppleva och upptäcka. Vi samlar mat, dryck och kulinarisk kunskap från hela Skåne på en och samma plats. I festivalens olika temaområden möter publiken mathantverkare, företag, kockar, förädlare och andra människor som på ett eller annat sätt arbetar med mat och som vill dela med sig av sin kunskap och sin passion. På Skånes Matfestival finns det aktiviteter för alla – stora som små, nybörjare som foodies och alla som brinner för god mat.

Vårt femte år kommer dessutom att bli ett riktigt jubileumsår eftersom Grill-EM då kommer att genomföras på festivalen. Detta gör arrangemanget dubbelt så stort som 2017, med 40 internationella lag på plats. Vi förväntar oss stor uppslutning av media och även betydligt fler besökare.

Vi hoppas att ni vill var med och göra bra affärer på Skånes Matfestival 8–10 juni 2018!

För mer information kontakta Lilian Albäck

HUVUDSPONSOR
SPONSORER
PARTNERS
MEDIAPARTNERS