För utställare 2021-06-21T15:45:32+00:00

VAR MED OCH SKAPA SKÅNES MATFESTIVAL!

Skånes Matfestival förenar små och stora matproducenter som tillsammans vill lyfta hantverket och industrin. Festivalen är en regional mötesplats där matintresserade privatpersoner och branschen årligen möts för att driva den gastronomiska utvecklingen framåt. Foodies och matnördar. Små och stora producenter. Kulinariska turister och barnfamiljer. Livsmedels- och restaurangbranschen. Deltar du med ditt företag, din kunskap och dina produkter får du en unik chans att vara med på en mötesplats med flera målgrupper.

Vill ni ställa ut på Skånes Matfestival 2021?

Som utställare på Skånes Matfestival erbjuds ni en fantastisk mötesplats för att nätverka och visa upp era kunskaper för både kunder och branschfolk.

Festivalen arrangeras på Citdellområdet i Landskrona den 18-19 september 2021. Här samlas både personer som är verksamma i branschen och besökare som har ett intresse av mat och dryck för en kulinarisk upplevelse utöver det vanliga.

Öppettider:
Lördag kl. 11-18
Söndag kl. 11-16.

Vi ser fram emot många utställare, där alla håller hög kvalitet och inriktar sig på kreativitet, framtid, hållbarhet och kunskap. Skånes Matfestival vill vara ett hållbart evenemang och vi uppmanar därför våra utställare att lyfta fram temat hållbarhet.

Grill-SM

Bland våra deltagare hoppas vi finna bland annat SBQA, Swedish Barbecue Association, som vi hälsar varmt välkomna till Landskrona för att hålla i sommarens stora tävling Grill-SM. Det blir ett intressant och trevligt tillfälle för alla grillintresserade att lära sig hur man grillar i toppklass, provsmaka grillat av hög kvalitet och inte minst följa den spännande tävlingen.

Aktiviteter för hela familjen

Under festivalen bjuder vi på kontinuerlig underhållning med livemusik, barnunderhållning och Grill-SM. På någon av våra scener hålls aktiviteter med anknytning till mat och dryck, kreativitet, framtid och hållbarhet. Programmet är ännu inte fastlagt så vill ni delta med en aktivitet är det bara att höra av sig.

För utställare gäller följande:

PLATS:
Vi erbjuder utställningsplats på 3X3 m för 2 500 kr ex. moms.

TÄLT:
Eget tält kan medtagas. Matfestivalen disponerar ett 20-tal tält 3×3 m, med plats för en utställare i varje. Vill man hyra tält tillkommer 1 500 kr ex. moms.

BORD:
Bord kan medtagas, annars går det bra att hyra för 300 kr per bord.

EL:
Behöver ni el till er plats så löser vi det mot en kostnad på 500 kr (10 A, 220 V)

INTERNET:
WiFi finns tillgängligt för utställarna.

 

Behöver ni ett större tält eller utställningsområde, eller ytterligare elkapacitet går det bra att kontakta lilian@skanesmatfestival.se för prisuppgift.

 

Smakkort

Vill ni som utställare vara med på årets smakkort ska ni erbjuda en smakportion på 30 – 50 gram mot en ersättning av 20 kr inkl. moms/portion. Vi beräknar antalet portioner till 400 på lördagen och 300 på söndagen.

Vill ni endast vara med på smakkortet en av dagarna så finns möjlighet till detta. Vår strävan är att kunna erbjuda olika smakkort till besökarna på lördagen och söndagen. Ett smakkort med 5 portioner kostar besökaren 200 kr.

Marknadsföring

Skånes Matfestival arbetar tillsammans med Landskrona Stad samt deltar i projektet ”The Gastrolution of Skåne”. Vi är därför helt säkra på att vi har goda möjligheter att nå ut till både skåningar, övriga Sverige och Danmark i vår marknadsföring. Detta är alltså ett perfekt tillfälle för våra utställare att marknadsföra sig, visa upp sina kunskaper och berätta var de kan besökas.

Känner ni er manade att utnyttja tillfället för att ställa ut 2021?

Anmäl ert intresse till lilian@skanesmatfestival.se

Vi ser fram emot ert deltagande!

HUVUDSPONSOR
SPONSORER
PARTNERS
MEDIAPARTNERS