Var med och skapa Skånes Matfestival

Skånes Matfestival förenar små och stora matproducenter som tillsammans vill lyfta hantverket och industrin. Festivalen är en regional mötesplats där matintresserade privatpersoner och branschen årligen möts för att driva den gastronomiska utvecklingen framåt. Foodies och matnördar. Små och stora producenter. Kulinariska turister och barnfamiljer. Livsmedels- och restaurangbranschen.

Deltar du med ditt företag, din kunskap och dina produkter är du med på en mötesplats med flera målgrupper.

Vi ser fram emot många utställare, där alla håller hög kvalitet och inriktar sig på kreativitet, framtid, hållbarhet och kunskap. Skånes Matfestival vill vara ett hållbart evenemang och vi uppmanar därför våra utställare att gå i linje med detta.

Det här gäller för utställare

PLATS

Vi erbjuder utställningsplats på 3 x 3 m för 2 500 kr ex. moms.

TÄLT

Eget tält kan medtagas. Matfestivalen disponerar ett 20-tal tält 3×3 m, med plats för en utställare i varje. Vill man hyra tält tillkommer 1 500 kr ex. moms.

BORD

Bord kan medtagas, annars går det bra att hyra för 300 kr per bord.

EL

Behöver ni el till er plats så löser vi det mot en kostnad på 500 kr (10 A, 230 V)

ÖVRIGT

Behöver ni ett större tält eller utställningsområde, eller ytterligare elkapacitet går det bra att kontakta lilian@skanesmatfestival.se för prisuppgift.

SMAKKORT

Vill ni som utställare vara med på årets smakkort ska ni erbjuda en smakportion på 30–50 gram mot en ersättning av 20 kr inkl. moms/portion. Vi beräknar antalet portioner till 400 på lördagen och 300 på söndagen.

Vill ni endast vara med på smakkortet en av dagarna så finns möjlighet till detta. Vår strävan är att kunna erbjuda olika smakkort till besökarna på lördagen och söndagen. Ett smakkort med 5 portioner kostar besökaren 200 kr.

Funderar du på att ställa ut? Så roligt!
Välkommen att anmäla ert intresse till lilian@skanesmatfestival.se.

Vi ser fram emot ert deltagande!