Köp biljetter

Hur smakar Skåne?

Under Skånes Matfestival får man provsmaka och prova på, äta och dricka, uppleva och upptäcka. Vi samlar mat, dryck och kulinarisk kunskap från hela Skåne på en och samma plats. I festivalens olika temaområden kan du möta mathantverkare, företag, kockar, förädlare och andra människor som på ett eller annat sätt arbetar med mat och som vill dela med sig av sin kunskap och sin passion. På Skånes Matfestival finns det aktiviteter för alla – stora som små, nybörjare som foodies och alla som brinner för god mat.

Vi hälsar er varmt välkomna 8-10 juni 2018.

Biljetter

Biljetter säljs i entrén. Förköp via Tickster [köp här].

 

Entré: 100 kronor

Barn: Gratis inträde för barn upp till 15 år i vuxet sällskap, kräver ändå biljett.

Kuponghäfte: Kuponghäfte värde 100 kr vid köp på Tickster tillkommer 20 kr serviceavgift.

Kuponger använder du som betalningsmedel för alkohol & mat som skall förtäras på festivalen. Vi rekommenderar alla att förköpa sin entrébiljett och sina kuponger på Tickster. Fler kuponghäften går att köpa på plats. Smakproverna finns i alla prisklasser, från 10 kr och uppåt. Kuponghäftet består av 10 kuponger a 10 kr.

Bankomat finns cirka 250 meter från festivalområdet.

Gilla oss på Facebook så missar du inte fler möjligheter och erbjudanden!

Hundar är välkomna på området om de är kopplade.

 

Öppettider (8/6-10/6-2018)

  • Fredag 12-18 (Invigning kl 13.00)
  • Lördag 10-20
  • Söndag 10-17

 

Festivalens teman och deltagare

Skånes Matfestival är uppdelat i olika teman där små och stora aktörer samverkar och tillsammans visar upp en mångfald av produkter och erbjuder aktiviteter inom sitt kunskapsområde. Läs mer om alla festivalteman och deltagare.

 

Festivalprogrammet

Provsmakningar, försäljning, workshops, föreläsningar, demos, prova-på, upplevelser och ny kunskap! Och mat och dryck från hela Skåne.

 

Boende

Besök Visit Skånes webbsida så hittar du allt från husvagnsplatser och vandrarhem till pensionat och lyxhotell.

Mat och dryck

Det är inte tillåtet att ta med egen mat och dryck in på festivalområdet. Tro oss – det kommer att finnas tillräckligt med skånska läckerheter för alla smaker och hungersnivåer.

 

Så hittar du hit

Vägstation Brösarp, Magistervägen 13, 273 50 Brösarp
Åker du kollektivt kan du hitta bästa resväg via Skånetrafikens Reseplanerare.

Reser du med flyg rekommenderar vi att du landar på KID Airport.

 

Parkering

Det finns gott om parkeringsplatser i Brösarp för matfestivalens besökare. För att hålla ordning på alla bilar tar vi hjälp av de lokala föreningarna Brösarps IF och Andarums IF. Föreningarna tar 20 kronor betalt per bil. Även deltagande aktörer betalar parkeringsavgift. Var snälla och se till att ta med kontanter. Pengarna går direkt till föreningarnas olika ungdomsverksamheter. Se gärna vår parkeringsskiss för de olika parkeringsområdena.

 

Väder

Skånsk försommar kan vara både ljuvlig och varm och blåsig och småkylig. Kläder efter väder är en bra idé. Håll koll på vädret i Brösarp via SMHI.

 

Mer info?

På plats i Brösarp finns volontärer som kan hjälpa dig och guida dig under festivalhelgen. Har du frågor, funderingar eller idéer redan nu? Varmt välkommen att höra av dig till någon inom arbetsgruppen för Skånes Matfestival.

Bilder från Skånes Matfestival 2017. Foto: Felix Ruder.