Köp biljetter

Dryck

Skåne producerar massor av spännande drycker som säljs över hela landet och en hel del hittar utanför gränserna. Must av äpplen är kanske ett av Skånska dryckers största signum. Andra drycker får intressanta smaker och egenskaper med fermentering förädling.

Här träffar du:

 • Svenska Musterier

  Svenska Musterier är en ideell sammanslutning av musterier och mustaktörer som vill lyfta fram musterinäringen som en livsmedelsnäring med djupa rötter i det svenska matkulturarvet och stärka dess profil i Sverige. SM i must under festivaldagarna. Vinnare utses.
 • Österlenmejeriet

  Österlenmejeriet är numera en renodlad juice/fruktdrycks-anläggning och man är stolta över att vara den enda fabriken inom Danone som tillverkar ProViva. Det är även inom ProViva-sortimentet som dom kommer att visa upp och bjuda på de nyheter som lanseras i vecka 20. Smaka spännande NYHETER!
 • Kvargkungen

  Kvargkungen presenterar nyttiga smoothies baserade på naturellt kvarg som kombineras med bär, frukt, gryn och nötter! Nytt och grymt :-)
 • The Fermenting Jar

  The Fermenting Jar är ett familjeföretag som startats för tillverkning av fermenterad mat och dryck. Vi arbetar endast med ekologiska råvaror, vi arbetar hantverksmässigt och har bannlyst alla artificiella ingredienser. Det socker vi använder är ekologiskt rårörsocker (varken processat eller blekt).