Köp biljetter

Matverkstaden

I Matverkstaden är det full aktivitet hela helgen. Här kan du delta i kulinariska workshops och få ny kunskap steg för steg av riktiga experter. Lär dig hur man får skånsk mat att smaka som allra bäst, hur du konserverar och tillreder med gravning och hur de förför dina gäster med ljuvliga sötsaker. Här hittar du hela festivalprogrammet! 

 • Master Class med Titti Qvarström

  Michelinkocken Titti Qvarnström från Bloom in the Park slår ett slag för gravning som tillrednings- och konserveringsmetod.
 • Master Class med Isabel Brummer från Taste Celebration

  -”Med en burk kokta kikärtor kan man nå långt, tro mig! Det är väl just bara konservburken och papprets runt om som vi låter vara…” Isabel Brummer brinner för det gröna köket!
 • Master Class med Daniel Müllern

  DANIEL MÜLLERN en av Skånes mest kända stjärnkockar och som medverkar på Skånes Matfestival för 4:e året i rad. Han botaniserar i det fantastiska skånska gröna skafferiet.
 • Master Class med Martin Morand

  En av Sveriges mest tävlingsmeriterade konditorer, arrangerar en master class där han tillsammans med tjugo deltagare bl.a. tillagar en underbar rabarberdessert.
 • Workshop med Stellan Hökfeldt

  Väl mött till ett ätande och drickande med en pedagogik som visar hur du själv kan utveckla din smakförståelse! Mitt ansvar är att visa var här och nu finns i vårt smaksinne och till viss grad även våra sinnen i övrigt ...
 • Workshop med Isabel Brummer

  Lär dig ta matbilder som "gör att man vill slicka telefonen"!